• 0
    • 0 Product In de winkelwagen

      Totaal € 0,00

Categorieën
Carrousel met pearls
Carrousel met pearls

Carrousel met pearls (verschillende kleuren, één formaat, gesorteerd op kleur)Deze pearls zijn uitermate geschikt voor een mooie nailart. U kunt de pearls gebruiken bij gel-, acrylnagels, gellak en...

€ 4,87 *
Prijs per stuk

 

Aantal: 
Bestellen

Carrousel met pearls (verschillende kleuren, één formaat, gesorteerd op kleur)
Deze pearls zijn uitermate geschikt voor een mooie nailart. U kunt de pearls gebruiken bij gel-, acrylnagels, gellak en ook zeker op uw natuurlijke nagels.
U brengt het pearls aan op de toplaag van uw gel, acryl of gellak.

 

Gelnagels: u lakt uw nagels met een topcoat en plakt hierna het pearls op uw nagel. Daarna laat u de topcoat uitharden onder de UV-lamp. Hierna brengt u nogmaals een laag van de topcoat aan en laat ook deze uitharden onder de UV-lamp.


Acrylnagels: u lakt nagels met een topcoat en plakt hierna het pearls op uw nagel. Daarna laat u de topcoat uitharden onder de UV-lamp. Hierna brengt u nogmaals een laag van de topcoat aan en laat ook deze uitharden onder de UV-lamp.


Gellak: zodra u de 2e laag gellak hebt aangebracht op uw nagel plakt u het pearls op uw nagel. Daarna laat u de 2e laag gellak uitharden onder de UV/LED-lamp. Hierna brengt u een topcoat aan en laat ook deze uitharden onder de UV-lamp

 

Voor professioneel gebruik.

 

Prijzen zijn incl. BTW

Nagelcosmetics

Nagelcosmetics, Kastanjelaan 15, 1602SH Enkhuizen - info@nagelcosmetics.nl