• 0
    • 0 Product In de winkelwagen

      Totaal € 0,00

Categorieën
Professioneel Paraffinebad
Professioneel Paraffinebad

Paraffinebad - 1x paraffinebad  - 1x penseel Voor verzorging van handen en voeten. Voor professioneel gebruik. Deze Paraffinebad is van hoge kwaliteit en komen direct van de fabrikant. Voor verzorg...

€ 89,00 *
Prijs per stuk

 

Aantal: 
Bestellen

Paraffinebad
- 1x paraffinebad
 - 1x penseel
Voor verzorging van handen en voeten.
Voor professioneel gebruik.
Deze Paraffinebad is van hoge kwaliteit en komen direct van de fabrikant.
Voor verzorging van handen en voeten.
Voor professioneel gebruik.
Deze Paraffine Wax Set is van hoge kwaliteit en komen direct van de fabrikant.

Wat doet deze paraffinebehandeling?

Deze warmte-therapie zorgt ervoor dat de bloedsomloop gestimuleerd wordt. De paraffine zorgt ervoor dat de huid van uw handen elastischer wordt en superzacht aanvoelt! Het werkt verzachtend bij personen met met schrale handen, kloven of winterhanden, reuma of artrose.
 

Wat is een paraffine handpakking?
Een paraffine handpakking is een verzorgende en ontspannende behandeling die direct zichtbaar en voelbaar resultaat laat zien. Na de behandeling zijn de handen en nagelriemen gehydrateerd en gevoed, bovendien voelen ze zijdezacht aan.


Hoe werkt een paraffine handpakking?
Eerst krijgen uw handen een lekkere peeling, dit is om de dode huidcellen te verwijderen. Hierdoor kunnen de werkstoffen van de handcrecirc;me beter in de huid opgenomen worden. Daarna wordt de handcrecirc;me ingemasseerd en worden de handen eacute;eacute;n voor eacute;eacute;n in het warme paraffinebad gedompeld. De paraffine stolt direct en de handen worden afgedekt

met plastic, daar overheen gaat een badstofhandschoen om zo de warmte te behouden. De pakking kan nu 5 agrave; 10 minuten inwerken. Door de warme paraffine, die de huid helemaal afsluit, gaan de porieuml;n openstaan. Op deze manier kan de handcrecirc;me goed intrekken. Als laatste stap wordt de paraffine verwijderd en voelen de handen zijdezacht aan.


Extra handmassage bij een paraffine handpakking
U kunt de paraffine handpakking ook uitbreiden met een handmassage. De meeste mensen zijn niet bekend met handmassage, maar het heeft een zeer ontspannende werking.


Nazorg
Om nog langer van de paraffine handpakking na te genieten is het belangrijk om de handen ook thuis goed te verzorgen met een handcrecirc;me of nagelriemolie. Op die manier blijven de handen nog langer zacht aanvoelen.


Prijzen zijn incl. BTW

Nagelcosmetics

Nagelcosmetics, Kastanjelaan 15, 1602SH Enkhuizen - info@nagelcosmetics.nl