• 0
    • 0 Product In de winkelwagen

      Totaal € 0,00

Categorieën
Gellak 5 ml
Gellak 5 ml

Gellak 5 ml Deze gellak is een hybride nagellak, half gel - half lak. De gellak is dun genoeg om als nagellak op te brengen en kan uitharden onder een UV lamp(2 min), Led lamp (30/60 sec) of CCFL L...

€ 6,99 *
Prijs per stuk

 

Aantal: 
Bestellen

Gellak 5 ml

Deze gellak is een hybride nagellak, half gel - half lak. De gellak is dun genoeg om als nagellak op te brengen en kan uitharden onder een UV lamp(2 min), Led lamp (30/60 sec) of CCFL LED lamp (30/60 sec).
Deze nieuwe gellak is supersnel aan te brengen zonder extra behandeling en is een revolutionaire oplossing voor een manicure en pedicure.
De gellak is makkelijk te verwijderen in 5-10 minuten met de ''Gellak remover'' en ''Gellak remover pads". De gellak blijft 2-3 weken op de nagels zitten en is geschikt voor op acryl-, gel-, en natuurlijke nagels.
De gellak staat garant voor sterke, schitterend gekleurde nagels, die toch flexibel zijn en is voor professioneel gebruik.
Bij gebruik van de nieuwe gellak moet u een base met vitamine en quick finish gel gebruiken voor een optimale aanhechting een extra mooie glans.

 

Voor professioneel gebruik met een hoge kwaliteit.

Nagelcosmetics

Nagelcosmetics, Kastanjelaan 15, 1602SH Enkhuizen - info@nagelcosmetics.nl