• 0
    • 0 Product In de winkelwagen

      Totaal € 0,00

Heeft u last van ribbels op uw nagels? Zijn uw nagels heel dun of zijn uw nagels verkleurd? Of moet een kunstnagel beter gemodelleerd worden? Geen zorgen. Daarvoor is acryl poeder in het leven geroepen. Acryl poeder maakt uw nagels weer mooi. En glad. Tevens perfect als beschermlaag voor mensen met dunne natuurlijke nagels. Het is eenvoudig om aan te brengen en kristalliseert niet. Onze acryl poeders bieden tevens een optimale balans tussen het uitharden en het modelleren van de nagels.

 

Deze producten zijn speciaal ontwikkeld om u voldoende tijd te geven om te modelleren en perfecte curves te creëren. Acryl poeder geeft u de volledige controle. De acryl poeders uit ons assortiment hebben een goede hechting en geven uw nagels een natuurlijke look. De acryl poeders zijn sterk en duurzaam en worden geleverd in diverse tinten zoals camouflage, roze of wit en ook voor de nagelbedverlenging hebben wij tevens uiteenlopende acryl poeder tinten van licht tot donker. Ideaal dus voor natuurlijke nagels en nabehandelingen.
Acrylpoeder-color-chunky
Acrylpoeder color ch..
Acrylpoeder-Color
Acrylpoeder Color

Acryl poeder Coconails


De Coconails acrylpoeder lijn bestaat uit diverse soorten en kleuren acrylpoeder die met iedere acryl vloeistof kan worden gebruikt. Denk aan kleuren met vermengde glitters als roze, groen en bruin. Hiermee kunt u makkelijk modeleren of alleen gebruiken voor de smile line voor een mooi resultaat. De poeder gaat ook verkleuring tegen van de nagel, glanst mooi en is bijzonder lang houdbaar. Alle acryl poeders uit onze webwinkel zijn vervaardigd van kwalitatieve ingrediënten en zijn daardoor van hoge kwaliteit en komen direct van de fabrikant. Als gevolg daarvan kunnen wij u professionele producten aanbieden tegen concurrerende prijzen aanbieden.


Nagelcosmetics

Nagelcosmetics, Kastanjelaan 15, 1602SH Enkhuizen - info@nagelcosmetics.nl