Nagelcosmetics
0
Winkelwagen
€ 0,00
NailArt Producten / Carrousels /

Carrousel met steentjes

Carrousel met steentjes
Carrousel met steentjes

Carrousel met steentjes (één kleur, gesorteerd op maat)Deze glittersteentjes zijn uitermate geschikt voor een mooie nailart. U kunt de glittersteentjes gebruiken bij gel-, acrylnagels, gellak en oo...

€ 4,87 *
Prijs per stuk

 

Aantal: 
Bestellen

Carrousel met steentjes (één kleur, gesorteerd op maat)
Deze glittersteentjes zijn uitermate geschikt voor een mooie nailart. U kunt de glittersteentjes gebruiken bij gel-, acrylnagels, gellak en ook zeker op uw natuurlijke nagels.


U brengt het steentje aan op de toplaag van uw gel, acryl of gellak.

Gelnagels: u lakt uw nagels met een topcoat en plakt hierna het steentje op uw nagel. Daarna laat u de topcoat uitharden onder de UV-lamp. Hierna brengt u nogmaals een laag van de topcoat aan en laat ook deze uitharden onder de UV-lamp.

Acrylnagels: u lakt nagels met een topcoat en plakt hierna het steentje op uw nagel. Daarna laat u de topcoat uitharden onder de UV-lamp. Hierna brengt u nogmaals een laag van de topcoat aan en laat ook deze uitharden onder de UV-lamp.

Gellak: zodra u de 2e laag gellak hebt aangebracht op uw nagel plakt u het steentje op uw nagel. Daarna laat u de 2e laag gellak uitharden onder de UV/LED-lamp. Hierna brengt u een topcoat aan en laat ook deze uitharden onder de UV-lamp

Voor professioneel gebruik.

Prijzen zijn incl. BTW

* = prijzen zijn inclusief BTW

Powered by CCV Shop software webshop