• 0
    • 0 Product In de winkelwagen

      Totaal € 0,00

Wilt u een extra mooie glans hebben? Gebruik dan onze professionele gellak voor nagels. Wij hebben uiteenlopende kleuren gellak: van rode gellak voor een avondje uit of wat sensualiteit in het leven tot de uitgesproken kleur zwarte gellak die laat zien dat u letterlijk lak heeft aan wat anderen vinden. Onze gellak is een combinatie van hybride nagellak, dat wil zeggen dat deze nagellak half uit gel bestaat en half uit lak. De verschillende soorten kleuren gellak uit ons assortiment zijn van hoge kwaliteit en staan garant voor sterke, schitterend gekleurde nagels, die toch flexibel zijn. Onze gellak is geschikt voor professioneel gebruik.
 

Professioneel gebruik Gellak van NagelCosmetics


De gellak is dun genoeg om als reguliere nagellak te gebruiken. Het is makkelijk en supersnel aan te brengen zonder enige andere extra behandeling. Bij gebruik van de nieuwe gellak kunt u het beste een base met vitamine en quick finish gel gebruiken voor een optimale aanhechting een extra mooie glans. Het is het antwoord op professionele nagels voor manicure en pedicure. Voor de mooiste resultaten kunt u in circa twee minuten de gellak uitharden onder een UV-lamp of bijvoorbeeld een LED-lamp.
 

Verzorg uw nagels goed met onze Gellak


De gellak blijft circa twee tot drie weken mooi op de nagels zitten en is geschikt voor op acrylnagels, gelnagels en natuurlijke nagels. Als u na deze tijd de gellak wilt verwijderen, doe dat dan heel voorzichtig en ga liever niet zelf aan de slag met schrapen van de lak of met aceton. Gebruik onze speciale gellak remover en gellak remover pads waarmee u de gellak binnen vijf tot tien minuten makkelijk kan verwijderen.

Zoals u zelf kunt ontdekken, hoeft het hebben van mooie gelnagels geen fortuin meer te kosten als u bij ons gellak bestelt. De kwaliteit is echt zoals in de salons en het kost ook nog eens veel minder. Makkelijk dus om gewoon thuis te doen.


Gellak-5ml
Gellak 5ml
Thermo-Gellak-5ml
Thermo Gellak 5ml
Gellak-PRO
Gellak PRO
Nieuw!-PRO-GELLAK-5-ML-Nieuwe-lijn
Nieuw! PRO GELLAK 5 ..

Nagelcosmetics

Nagelcosmetics, Kastanjelaan 15, 1602SH Enkhuizen - info@nagelcosmetics.nl