• 0
    • 0 Product In de winkelwagen

      Totaal € 0,00

Categorieën
Handdoekwarmer

★ Gebruiksaanwijzing ① Wring de handdoek uit zodat er geen water meer uitdruppelt is. Vouw het dan op, leg het op de plank en sluit de deur. ② Schakel het apparaat in de vergrendelde positie, het

€ 199,00 *
Prijs per stuk

 

Aantal: 
Bestellen

UV-sterilisatiepercentage van 99%:
Een virus kan leiden tot koorts, buikpijn en diarree en, als het aanhoudt, leiden tot leverontsteking, gastritis, maagzweren en zelfs maagkanker.
Infrarooddesinfectie kan 99% van het virus doden. Voor uw gezondheid is het erg noodzakelijk om de handdoek regelmatig voor uw gezin te desinfecteren.

De handdoekwarmer is gemaakt van hoogwaardige stalen platen, die wordt geïnjecteerd. De binnentank is gemaakt van roestvrij staal en is voorzien van een gebogen kunststof deur. Het apparaat is zowel praktisch als mooi.

Automatische verwarming: de handdoeken worden verwarmd met een verwarmingsdraad, wat de verwarming van de kleding versnelt. De verwarmingstemperatuur: 158 ± 50 graden Fahrenheit. Volautomatische verwarming en warmtebehoud. Handmatige bediening is niet nodig. Het apparaat is makkelijk en handig in gebruik.

Technologie: de handdoekwarmer is uitgerust met een handdoekdroognet van roestvrij staal. De plank is afneembaar, makkelijk schoon te maken, zeer duurzaam en ziet er prachtig uit.

Veiligheid: De handdoekwarmer is uitgerust met een externe watertank die het tijdens het verwarmen gegenereerde vocht absorbeert. De watertank is heel gemakkelijk op te pakken en schoon te maken.

Model : RTA-16A 
Volume : 16L
Vermogen : 200W
Spanning : 220V

Frequentie : 50Hz
Gewicht van het Produkt :  6.1KG

Nagelcosmetics

Nagelcosmetics, Kastanjelaan 15, 1602SH Enkhuizen - info@nagelcosmetics.nl