• 0
    • 0 Product In de winkelwagen

      Totaal € 0,00

Makeup kwastenGoede make-up kwasten zijn onontbeerlijk om de juiste make-up aan te brengen en de mooiste resultaten te verkrijgen. Make-up ziet er gewoon veel mooier uit als u de juiste kwast gebruikt. Nagelcosmetics.nl heeft een ruim beautyassortiment make-up kwasten. Kunt u niet wachten om uw make-up voortaan subliem aan te brengen of zijn uw make-upborstels aan vervanging toe? Neem dan gauw een kijkje in onze webshop.

 

Verscheidene soorten make-up kwasten

Er zijn verschillende soorten make-up kwasten. Zo zijn er bijvoorbeeld foundationkwasten, die ideaal zijn om foundation mee aan te brengen. Door de smalle kant zijn zelfs de moeilijke plekjes te bereiken. Daarnaast zijn er ook poederkwasten om losse poeders mooi egaal op het gezicht aan te brengen. Een schuin afgesneden wenkbrauw of wimperkwastje is ook een geliefd middel voor het invullen en bijkleuren van je wenkbrauwen met wenkbrauwpoeder en de mooiste en meest natuurlijke resultaten te krijgen. Wilt u een mooie blos op de wangen hebben, dan is een subtiele blushkwast of contourkwast ideaal. Bovendien zijn er nog talrijke penseeltjes om de lippen, ogen en wenkbrauwen mee te bewerken. Een van de meest gebruikte make-up kwasten is natuurlijk de oogschaduw kwast.

 

Make-up kwasten sets

Als u diverse soorten make-up gebruikt of een professionele visagiste bent, heeft u niet genoeg aan een make-up kwast. Handig is dan om een kwasten set aan te schaffen, dan heeft u meteen de verschillende soorten kwasten bij de hand voor verschillende plekken op het gezicht. Wij hebben diverse kwastensets in onze collectie, zoals 7-delige sets met de meest gangbare kwasten of complete kwastensets van 24 kwasten. Bent u dus op zoek naar een kwastenset voor poeder, blush of contouring, oogschaduw of foundation? We hebben het allemaal. De meeste sets worden geleverd in een handige uitrolbare etui. Onze make-up kwasten zijn gemaakt van hoogwaardige materialen en daardoor zijn deze ook uitermate geschikt voor professioneel gebruik. En dat toch allemaal tegen zeer scherpe prijzen!Weergave:
 

Nagelcosmetics

Nagelcosmetics, Kastanjelaan 15, 1602SH Enkhuizen - info@nagelcosmetics.nl