• 0
    • 0 Product In de winkelwagen

      Totaal € 0,00

NagelvijlVijl je je nagelranden mooi glad en in model met een goede nagelvijl. Er zijn verscheidene soorten nagelvijlen op de markt om het gebruik zo makkelijk mogelijk te maken. Bekijk ons voordelig assortiment nagelvijlen eens op uw gemak.

 

Rechte vijlen

Een rechte vijl wordt vaak gebruikt voor het in vorm brengen van de natuurlijke nagel, het dunvijlen van de tip van de nagel of voor nabehandelingen. Ook is een rechte vijl uitstekend voor de afwerking van acrylnagels en eventueel voor het verwijderen van de oliën van de natuurlijke nagel bij een acryl applicatie. Sommige rechte vijlen hebben een versterkte kern om verzwakking of het breken tijdens het gebruik te voorkomen.

 

Kromme vijlen

Behalve rechte vijlen zijn er nog andere gevormde vijlen, zoals de kromme vijl die ook wel een bananenvijl of boemerang vijl wordt genoemd.  Welke vijl u het liefst gebruikt en het meest makkelijk in de hand vindt liggen, is een persoonlijke keuze. Kromme vijlen zijn daarentegen wel erg geschikt om dicht langs de nagelriemen te vijlen zonder deze te beschadigen. Dat is voor veel mensen een belangrijke reden om voor een kromme vijl te kiezen.

 

Trapezevijlen

Nagelcosmetics heeft ook nog andere nagelvijlen in het assortiment, zoals trapezevijlen waarmee u natuurlijke nagels als kunstnagels mooi in vorm brengt. Deze nagelvijlen zijn vaak gecombineerde vijlen bestaande uit een grid vijl die geschikt is om na het aanbrengen van de  gel of acrylopbouw een perfecte c-curve te vijlen. Met een polijstblok kunt u daarentegen een doffe of gladde finish maken van alle nagels en toegevoegde nagelproducten, ongeacht de vorm. Bekijk ook eens ons assortiment polijstblokken.

Bij Nagelcosmetics.nl zijn niet alleen enkele nagelvijlen verkrijgbaar, maar ook sets van bijvoorbeeld tachtig of honderd stuks. Zo hoeft u niet telkens opnieuw te bestellen, maar heeft u meteen een wat grotere voorraad voor in uw studio of voor onderweg.Nagelvijl
Nagelvijl
Polijstblok
Polijstblok

Nagelcosmetics

Nagelcosmetics, Kastanjelaan 15, 1602SH Enkhuizen - info@nagelcosmetics.nl