• 0
    • 0 Product In de winkelwagen

      Totaal € 0,00

Nagel penselenOp zoek naar voordelige nagel penselen? Met goede nagel penselen creëert u de mooiste gelnagels en acryl nagels. Eigenlijk een onmisbare tool voor iedere nagelstyliste. Voordat u een nagel penseel aanschaft, let u er dan goed op welk penseel u koopt. Een penseel is namelijk altijd speciaal gemaakt voor gel of voor acryl of juist nailart. Kies daarom zorgvuldig de geschikte penseel voor de juiste toepassing en het beste effect.


 

Gel penselen

Wij hebben diverse gel penselen in ons assortiment voor zowel particulier als professioneel gebruik voor bijvoorbeeld een nagelstudio. Bij ons treft u fijne nagel penselen met of zonder bokkenpoot en van bijvoorbeeld echte natuurlijke, zachte haren. Zo weet u zeker dat u de mooiste gelnagels krijgt. Bijna alles uit ons aanbod komt direct van de fabrikant, waardoor wij u een scherpe prijs kunnen aanbieden.

 Gel-Penselen
Gel Penselen
Acryl-Penselen
Acryl Penselen
NailArt-Penselen
NailArt Penselen

Acryl penselen

Acryl penselen zijn te onderscheiden door hun puntige uiteinden. Ideaal voor het opbrengen van acryl op uw nagels. Na ieder gebruik dient u het penseel weer goed schoon te maken met een penseel cleaner. Wij bieden u verscheidene acryl penselen aan in verschillende prijsklassen, zo kan iedereen aan de slag met het creëren van perfecte nagels! Wij hebben ook handige penseelhouders in onze collectie, waarop u uw nagel penselen makkelijk horizontaal kunt neerleggen en alles overzichtelijk houdt.

 

Nailart penselen

Nagels kunnen op allerlei prachtige manieren versierd worden. Denk aan kleuren of figuren, maar ook steentjes of glitters of plaatjes. Helemaal leuk voor speciale gelegenheden.  Bij ons treft u diverse soorten nailart penselen aan die heel fijntjes zijn en ideaal om subtiele versiering aan te brengen. Ook de zogenoemde ombre penseel hebben wij in onze webshop, die speciaal ontwikkeld is om moeilijke ombre effecten juist makkelijk op nagels aan te brengen. Geschikt voor zowel de beginnende en professionele nagelstyliste.


Nagelcosmetics

Nagelcosmetics, Kastanjelaan 15, 1602SH Enkhuizen - info@nagelcosmetics.nl