• 0
    • 0 Product In de winkelwagen

      Totaal € 0,00

UV Gel/Uv color gelVoor de mooiste resultaten kunt u gebruik maken van UV gel of UV color gel. Zo blijven uw nagels lang mooi zonder afbladderen of beschadigingen. Wij hebben diverse soorten gels in onze collectie die geschikt zijn voor alle drie de lagen, zowel voor de basis, de opbouw en de finishing touch.

UV gel: Base - opbouw - finish


Als basis hebben we diverse mogelijkheden. Zo hebben wij onder andere basis gel voor de eerste laag met siliconen in een fles met kwast. Maar ook base gel in een pot. Deze gel kan louter twee minuten uitharden onder een UV-lamp of in dertig seconden onder een CCFL lamp of UV/LED lamp. Daarnaast hebben wij ook professionele UV gel in luxe verpakking die wereldwijd wordt gebruikt door de beste professionals. Deze UV gel is van zeer hoog kwaliteit die u kunt gebruiken voor alle drie de lagen (base, opbouw, finish). Deze gel kunt u ook mengen met glitterpoeder.

UV color gel


Wij hebben ook een ruim assortiment color UV gel die direct van de fabrikant komt. Daardoor kunnen wij u UV color gel tegen voordelige prijzen aanbieden. Met color UV Gel kunt u de bekende French Nailart toepassen, waarbij dus het bovenste randje van de nagel extra wit wordt gemaakt. Dat ziet er altijd weer verzorgt en natuurlijk uit. Omdat wij meer kleuren dan alleen wit in ons assortiment hebben, kunt u deze gel zelfs gebruiken om de gehele nagel mee te lakken. Wij hebben onder meer de kleuren koraal, amethist, mandarijn en donker violet in onze collectie. Ook andere varianten vindt u in onze webwinkel, zoals UV color gel met glitters en neon UV color gel. Onze UV color gel in diverse kleuren is goed dekkend en geschikt voor professioneel gebruik.


Polygel
Polygel
UV-GEL-Claudianails
UV GEL Claudianails
UV-GEL-Coconails
UV GEL Coconails
UV-COLOR-GEL-Claudianails
UV COLOR GEL - Claud..
UV-COLOR-GEL-Coconails
UV COLOR GEL-Coconails

Nagelcosmetics

Nagelcosmetics, Kastanjelaan 15, 1602SH Enkhuizen - info@nagelcosmetics.nl